De MVW komt dit jaar met het een deel van haar modulebaan en wel met de modules die het middeleeuwse Duitse vakwerkstadje Mittelstadt en het naast het stadje gelegen "Wildpark" voorstellen.

De treinen doen deze stad aan op hun reis naar hun eindbestemming welke zich aan beide zijden aan het eind van de modules bevinden en bestaan uit twee zogenaamde keerlussen. Dit zijn de keerpunten voor de treinen. Hier kunnen de treinen opgesteld worden en keren. Er kunnen op de spoorbaan een tiental treinen rijden.

Hierdoor kunnen we een afwisselend treinverkeer mogelijk maken. Deze modulebaan is geheel digitaal en wordt met behulp van een digitale centrale en een computerprogramma bestuurd.  Deze combinatie zorgt ervoor dat een afwisselend treinveerkeer wordt gerealiseerd.

Voor vragen over onze vereniging of specifiek over de werking van onze modulebaan kunt u altijd terecht bij één van onze aanwezige leden. Laat u door hen informeren en inspireren over alle facetten van deze fantastische hobby.

20170

 

20171

U kunt ons ook digitaal bezoeken op onze website en bent u in de buurt kom dan eens langs.

Op maandag- en donderdagavond tussen 19.30 en 22.30 uur en op dinsdag van 10.00 tot ca 15.00 uur zijn we aanwezig op ons adres; Trimpad 8, 1443WB Purmerend.

En natuurlijk zijn we per email bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.