Het ombouwen van onze modulebaan naar een digitale besturing vordert gestaag en het gedeelte dat klaar is zal dit jaar op de NHMD te zien zijn. Het betreft het alom bekende stadje Langenthal met aansluitend een locdepot en een goederenoverslag.

De ombouw is succesvol geweest nadat er aanvankelijk wat problemen waren. De stoorstromen als gevolg van de antennewerking van de bedrading hebben we nu aardig onder de knie. Daarnaast is de digitale Intellibox II –centrale vervangen door de centrale van Digikeijs.

d1

Foto Digikeijs

Ook is de software aangepast. De “Koploper” programmatuur is ingewisseld en nu werken we met iTrain.

d2

afbeelding iTrain

Deze software komt meer overeen met de huidige technische mogelijkheden en volgt ook de ontwikkelingen.

Het was niet nodig om lang te studeren om iTrain te kunnen gebruiken. Al met al een flinke aanpassing aan onze modulebaan.

l4

 

l3

 

l1

Inmiddels zijn wij bezig met en verdere uitbreiding van de baan en deze delen hopen we op een van de volgende edities van te NHMD te tonen

U kunt ons ook digitaal bezoeken op onze website en bent u in de buurt kom dan eens langs.

Op maandag- en donderdagavond tussen 19.00 en 22.30 uur en op dinsdag van 10.00 tot ca 15.00 uur zijn we aanwezig op ons adres; Trimpad 8, 1443WB Purmerend.

En natuurlijk zijn we per email bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.